English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17 Νοεμβρίου 2011

Μανιταρόπιτα καμπριολέ!

Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτα κουρού
1 μεγάλο κουτί μανιτάρια (800 γρ.) κομμένα σε κονσέρβα
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
500 γρ τυρί Regato τριμμένο
1 κρέμα γάλακτος
2 αβγά

Εκτέλεση:
Τσιγαρίζετε σε μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
Στην συνέχεια ρίχνετε τον άνιθο και τον μαϊντανό.
Μόλις κρυώσει λίγο, προσθέτετε το τυρί, την κρέμα γάλακτος και τα αβγά λίγο χτυπημένα.
Βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί ή πυρέξ το φύλλο και ρίχνετε πάνω τα υπόλοιπα υλικά.
Το ψήνετε στους 180 C για περίπου 45 λεπτά.
Καλή επιτυχία

Παραλλαγές: Μπορείτε, αντί για την κρέμα γάλακτος να προσθέσετε ένα κουτί γάλα εβαπορέ, γίνεται έτσι η πίτα πιο ελαφριά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...