English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

19 Νοεμβρίου 2011

Χοιρινή τηγανιά με μανιτάρια Γρεβενών

Υλικά
-½ κ. μανιτάρια Γρεβενών:Καλογεράκια και Νεραντζάκια
-200 γρ. χοιρινή πανσέτα
-1 σκελ. σκόρδο (ψιλοκομμένο)
-1 ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
-½ ποτ. λευκό κρασί
-Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-½ ποτ. νερό
-Θυμάρι
-Αλάτι

Εκτέλεση
-Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, μετά προσθέτουμε το χοιρινό και ανακατεύουμε ελαφρώς μέχρι να ασπρίσει το κρέας.
-Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια (ολόκληρα), το σκόρδο και το κρεμμύδι.
-Ρίχνουμε το αλάτι,σβήνουμε το φαγητό με το λευκό κρασί και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
-Ρίχνουμε το νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για ένα τέταρτο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τελειώνοντας ρίχνουμε θυμάρι για να μείνει το άρωμα του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...