English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20 Νοεμβρίου 2011

Αγγούρια γεμιστά

Υλικά:
2 αγγούρια χοντρά
3-4 καρότα
5-6 αγγουράκια τουρσί
125 γρ. βούτυρο
125 γρ. τυρί φέτα
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη γλυκιά
ελιές

Εκτέλεση:
Αδειάζουμε τα αγγούρια όπως τα κολοκυθάκια. Αν είναι μεγάλα τα κόβουμε σε 2,3,4 κομμάτια για να τα αδειάσουμε πιο εύκολα. Βράζουμε τα καρότα και μετά τα ψιλοκόβουμε μαζί με τις πιπεριές και τα αγγουράκια τουρσί. Χτυπάμε το βούτυρο με την φέτα ώσπου να γίνει ένα αρκετά σφικτό μείγμα και προσθέτουμε τα καρότα, τις πιπεριές, τα αγγουράκια τουρσί καθώς και τις ελιές ψιλοκομμένες.
Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με το μείγμα τα αγγούρια. Μετά τα βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες και τα σερβίρουμε αφού τα κόψουμε σε φέτες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...