English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

18 Νοεμβρίου 2011

Κοτόπουλο Μπασκεζ

Υλικά
2 μπούτια κοτόπουλο
1 κρεμμύδι ξερό
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
2 ντομάτες
100 γρ. ανθότυρ κομμένο σε κύβους
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζετε λίγο ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε από τις δύο πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά. Μετά προσθέτετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα, ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Αν θέλετε, ρίχνετε από πάνω το ανθότυρο κομμένο σε κύβους και το αφήνετε πάνω στη φωτιά για 1 λεπτό ή μπορείτε να βάλετε ωμό το ανθότυρο μέσα στη σάλτσα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...