Υλικά
1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος6 αυγά
1 πακέτο 250γρ. βιτάμ
200 γρ. ζεματισμένο σπανάκι
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόβετε το σπανάκι (στραγγισμένο καλά) και το σωτάρετε με το μισό από το ΒΙΤΑΜ
Προσθέτετε το κρεμμύδι και τον άνηθο. Όταν σωταριστούν καλά, τα βγάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το τριμμένο τυρί.
2. Λιώνετε το υπόλοιπο ΒΙΤΑΜ, χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ψήνετε την ομελέτα, τοποθετείτε στην μισή επιφάνεια το μείγμα με το σπανάκι και διπλώνετε στα δύο.