Υλικά
4 ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ
20 ΓΡΜ ΒΟΥΤΥΡΟ
200 ΓΡΜ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
100 ΓΡΜ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΑΛΕΤΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
ΜΕ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ Σ ΚΑΘΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΣΑΝ ΤΣΕΠΗ.
ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗ ΓΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ.
ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΕΤΟΥ.
ΡΑΒΕΤΕ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ Η ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΕ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ.
ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ.
4 ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ
20 ΓΡΜ ΒΟΥΤΥΡΟ
200 ΓΡΜ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
100 ΓΡΜ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΑΛΕΤΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
ΜΕ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ Σ ΚΑΘΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΣΑΝ ΤΣΕΠΗ.
ΣΟΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗ ΓΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ.
ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΙΛΕΤΟΥ.
ΡΑΒΕΤΕ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ Η ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΕ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ.
ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΙΛ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ.