English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27 Νοεμβρίου 2011

Χυλοπίτες με λουκάνικα και πιπεριές

Υλικά
1 πακέτο χυλοπίτες
3/4 του κιλού λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κομματάκια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια
Αλατοπίπερο
Κεφαλογραβιέρα τριμμένη

Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τα λουκάνικα σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και κατόπιν την πιπεριά, το αλατοπίπερο, τα ντοματάκια και 2 ποτήρια νερό. Βράζουμε για 15'’. Μεταφέρουμε σε πυρέξ τα λουκάνικα με τη σάλτσα και 3 ποτήρια νερό και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο, μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε 10'’ στους 220°. Ανακατεύουμε κατά διαστήματα, μόλις σβήσουμε το φούρνο, πασπαλίζουμε με το τυρί και σερβίρουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts