English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

29 Νοεμβρίου 2011

Μακαρόνια με κιμά και αλλαντικά στο φούρνο

Υλικά:
1ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΑΝ ΦΥΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
ΖΑΜΠΟΝ,ΠΑΡΙΖΑ,ΜΠΕΙΚΟΝ,Κ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΕΝΝΟ
ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Εκτέλεση:
ΛΑΔΟΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΣΗ ΑΠΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΨΗΜΕΝΟ ΚΗΜΑ,ΞΑΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΑΛΑΝΤΙΚΑ Κ ΞΑΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΜΑ Κ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΜΕ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΡΟΨΗΘΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts