Υλικά
150 γρμ. Ταραμάς
200 γρμ. βρεγμένο Ψωμί τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας Αλεύρι
μισό ματσάκι Ανηθος
μισό ματσάκι Μαϊντανός
λίγος φρέσκος Δυόσμος
3 φρέσκα Κρεμμυδάκι(α)
1 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε τα αρωματικά χόρτα και τα κρεμμυδάκια. Ζυμώνετε καλά τα ψιλοκομμένα χορταρικά, την ψίχα καλά στιμμένη, τον ταραμά, τις 3 κουταλιές αλεύρι ώστε να γίνουν ένα μίγμα κάπως σφιχτό.
Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
150 γρμ. Ταραμάς
200 γρμ. βρεγμένο Ψωμί τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας Αλεύρι
μισό ματσάκι Ανηθος
μισό ματσάκι Μαϊντανός
λίγος φρέσκος Δυόσμος
3 φρέσκα Κρεμμυδάκι(α)
1 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβετε τα αρωματικά χόρτα και τα κρεμμυδάκια. Ζυμώνετε καλά τα ψιλοκομμένα χορταρικά, την ψίχα καλά στιμμένη, τον ταραμά, τις 3 κουταλιές αλεύρι ώστε να γίνουν ένα μίγμα κάπως σφιχτό.
Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.