English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27 Νοεμβρίου 2011

Πιτάκια καλαμποκιού

Υλικά
1/2 φλιτζάνι Αλεύρι
1 Αυγό(ά)
20 γρ. λιωμένο Βούτυρο
1/2 φλυτζάνι άπαχο Γάλα
1 φλιτζάνι (200 γρ.) στραγγισμένο Καλαμπόκι κονσέρβα
2 φρέσκα ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκι(α)
1/3 φλυτζανιού Πολέντα

Εκτέλεση
Ανακατώστε σε ένα μπολ την πολέντα, το αλεύρι κοσκινισμένο, τα κρεμμυδάκια και το καλαμπόκι. Προσθέστε το αυγό, το γάλα και το βούτυρο και ανακατώστε καλά. Ρίξτε 2 κοφτές κουταλιές από τη ζύμη πάνω στη ζεστή και λαδωμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε μέχρι να ροδίσουν ελαφρά από κάτω. Γυρίστε και ψήστε τα ώσπου να ροδίσουν κι από την άλλη πλευρά και να ψηθούν μέχρι μέσα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts