Υλικά:
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου Γιώτης
1 1/2 πακέτο πτι μπερ Παπαδοπούλου
1 φακελάκι σαντιγί GARNI
γάλα (όσο ζητάει η κρέμα και η σαντιγί και για να βρέξουμε τα μπισκότα)
σοκολάτα τριμμένη
αμύγδαλο ή καρύδι τριμμένο
λίγο κονιάκ για άρωμα
Εκτέλεση:
Ετοιμάζετε την κρέμα Γιώτης όπως λένε οι οδηγίες στο φακελάκι. Ζεσταίνετε λίγο γάλα και ρίχνετε λίγο κονιάκ για άρωμα. Βρέχετε τα πτι-μπερ και τα στρώνετε σε ένα μέτριο ταψάκι (2 στρώσεις).
Ρίχνετε την κρέμα και περιμένετε λίγο να κρυώσει. Πασπαλίζετε με λίγο καρύδι και τριμμένη σοκολάτα.
Βάζετε άλλη μία στρώση από μπισκότα (η κρέμα να είναι σχετικά κρύα για να μην βουλιάξουν τα μπισκότα) και απλώνετε τη σαντιγί που έχετε ήδη ετοιμάσει (όπως λέει η συσκευασία).
Πασπαλίζετε με καρύδι ή αμύγδαλο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και με τριμμένη σοκολάτα.
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου Γιώτης
1 1/2 πακέτο πτι μπερ Παπαδοπούλου
1 φακελάκι σαντιγί GARNI
γάλα (όσο ζητάει η κρέμα και η σαντιγί και για να βρέξουμε τα μπισκότα)
σοκολάτα τριμμένη
αμύγδαλο ή καρύδι τριμμένο
λίγο κονιάκ για άρωμα
Εκτέλεση:
Ετοιμάζετε την κρέμα Γιώτης όπως λένε οι οδηγίες στο φακελάκι. Ζεσταίνετε λίγο γάλα και ρίχνετε λίγο κονιάκ για άρωμα. Βρέχετε τα πτι-μπερ και τα στρώνετε σε ένα μέτριο ταψάκι (2 στρώσεις).
Ρίχνετε την κρέμα και περιμένετε λίγο να κρυώσει. Πασπαλίζετε με λίγο καρύδι και τριμμένη σοκολάτα.
Βάζετε άλλη μία στρώση από μπισκότα (η κρέμα να είναι σχετικά κρύα για να μην βουλιάξουν τα μπισκότα) και απλώνετε τη σαντιγί που έχετε ήδη ετοιμάσει (όπως λέει η συσκευασία).
Πασπαλίζετε με καρύδι ή αμύγδαλο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και με τριμμένη σοκολάτα.