English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

18 Νοεμβρίου 2011

Μοσχαράκι α λ’ Ιταλιέν

Υλικά για 4 άτομα:
450γρ. ψαχνό μοσχάρι σε κύβους
150γρ. κεφαλοτύρι
20 ελιές μαύρες
2 φ.τ. λάδι
1 κ.κ.γ. τριμμένο μοσχοπίπερο

Εκτέλεση:
Κόβετε τις ελιές στα δύο και τις στρώνετε στον πυθμένα πυρίμαχης κατσαρόλας με καπάκι. Τοποθετείτε από πάνω το κρέας που έχετε αλείψει με το μοσχοπίπερο. Προσθέτετε το λάδι, σκεπάζετε και βάζετε σε μέτριο φούρνο, χωρίς νερό για 4 ώρες περίπου. Προσθέτετε το κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους και ψήνετε για άλλη μισή ώρα.
Δεν χρησιμοποιείτε αλάτι. Σερβίρετε με λευκό ρύζι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...