Υλικά για 10 σουβλάκια
50 γρ. αρωματικό μείγμα για τάκο
30 γαρίδες50 γρ. αρωματικό μείγμα για τάκο
7 μέτρια κολοκυθάκια
6 κουτάλια Λάδι
4 κουταλιές ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 φλυτζάνι χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Ξεφλουδίστε και καθαρίστε τις γαρίδες αφήνοντας τις ουρές. Κόψτε το κάθε κολοκυθάκι σε 6 φέτες.
Περάστε τις γαρίδες και τα κολοκυθάκια σε 10 σουβλάκια (3 γαρίδες και 4 φέτες κολοκυθάκια εναλλάξ σε κάθε σουβλάκι). Βάλτε τα σουβλάκια σε μια πιατέλα και ανακατώστε τα με τα υπόλοιπα υλικά.
Σκεπάστε και βάλτε την πιατέλα στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Στραγγίστε τα σουβλάκια και φυλάξτε τη μαρινάτα.
Βάλτε τα σουβλάκια πάνω στη ζεσταμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε τα αλείφοντας τα μερικές φορές με τη μαρινάτα, μέχρι να αλλάξουν χρώμα οι γαρίδες.