Υλικά
1 φακελάκι ξερή μαγιά1 αυγό
1/4 κούπας νερό χλιαρό
3/4 κούπας γάλα χλιαρό
1/4 κούπας ζάχαρη
1 κ.τ.γ αλάτι
60 γρ. Bιτάμ Κλασικό
3 ½ κούπες αλεύρι
Για την επικάλυψη:
120 γρ. Βιτάμ Κλασικό
½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά της ζύμης καλά. Τοποθετούμε την ζύμη σε ένα τάπερ και την αφήνουμε να φουσκώσει. Ύστερα χωρίζουμε σε 24 κομμάτια. Βουτάμε κάθε κομμάτι στο Βιτάμ και ύστερα στην τριμμένη παρμεζάνα. Τοποθετούμε συμμετρικά σε ένα ταψί και ψήνουμε για 35-30 λεπτά στους 170-180 βαθμούς.