English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

26 Νοεμβρίου 2011

Φιλετάκια γαλοπούλας με μήλα

Υλικά
600 γρ. φιλέτα από στήθος γαλοπούλας, κομμένα σε λεπτές φέτες
5 σκληρά μήλα καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
1/2 φλιτζάνι κρασί μαυροδάφνη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 φύλλο δάφνης
1/2 φλιτζάνι νερό
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε μαζί το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και τα φιλέτα γαλοπούλας. Μετά προσθέτετε τα μήλα και ξανασοτάρετε. Σβήνετε με το κρασί και το πορτοκάλι, προσθέτετε τη δάφνη, το νερό, αλάτι και πιπέρι. Βράζετε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts