English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

18 Νοεμβρίου 2011

Kανελόνια γεμιστά με σπανάκι

Υλικά
1/2 κιλό κανελόνια
1/2 κιλό σπανάκι
250 γρ. φέτα
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1 αυγό
1 γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση
Zεματίστε για 2-3 λεπτά τα κανελόνια. Ψιλοκόψτε το σπανάκι και λιώστε το τυρί με το πιρούνι. Aναμείξτε τα για να ετοιμάσετε τη γέμιση. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τη γέμιση που φτιάξατε. Mόλις κρυώσει, ανακατέψτε τη με το αυγό. Γεμίστε τα κανελόνια με τη γέμιση. Περιχύστε τα με το γιαούρτι και ψήστε τα σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...