English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

25 Νοεμβρίου 2011

Tορτελίνια σουφλέ

Υλικά
2 πακέτα τορτελίνια
250 γρ. γκούντα τριμμένη
250 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
200 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κρόκο αυγού
Λίγο λάδι

Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα τορτελίνια, τα σουρώνουμε, τα περιχύνουμε με λίγο καυτό λάδι και τα βάζουμε σε ένα πυράντοχο σκεύος.
2. Σοτάρουμε το ζαμπόν και το προσθέτουμε στα τορτελίνια.
3. Αναμειγνύουμε τα τυριά και τα προσθέτουμε και αυτά στα τορτελίνια.
4. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τον κρόκο του αυγού, περιχύνουμε τα τορτελίνια και τα ψήνουμε στους 200°C για 20-30 λεπτά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts