Υλικά
2 πακέτα τορτελίνια250 γρ. γκούντα τριμμένη
250 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
200 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κρόκο αυγού
Λίγο λάδι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα τορτελίνια, τα σουρώνουμε, τα περιχύνουμε με λίγο καυτό λάδι και τα βάζουμε σε ένα πυράντοχο σκεύος.
2. Σοτάρουμε το ζαμπόν και το προσθέτουμε στα τορτελίνια.
3. Αναμειγνύουμε τα τυριά και τα προσθέτουμε και αυτά στα τορτελίνια.
4. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τον κρόκο του αυγού, περιχύνουμε τα τορτελίνια και τα ψήνουμε στους 200°C για 20-30 λεπτά.