English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

7 Δεκεμβρίου 2011

Ρυζονάτο αράπικο

Υλικά
– 250 γρ. ρύζι καστανό για πιλάφι κατά προτίμηση
– 1 μικρό ποτήρι νερού λευκό κρασί
– 1 κρεμμύδι
– 100 γρ. μανιτάρια φρέσκα λαζαρίνια ψιλοκομμένα
– 1 ποτήρι ζωμό λαχανικών
– έλαιόλαδο

Εκτέλεση
- Σε ένα αντικολλητικό τιγάνι τσιγαρίζουμε το λάδι,
το κρεμμύδι, τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και το ρύζι.
- Σβήνουμε το τσιγάρισμα με κρασί και στη συνέχεια
ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών το αλάτι και το πιπέρι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε προσθέτοντας
λίγο νερό, όσο χρειαζεται μέχρι να βράσει το ρύζι και να πιεί τα ζουμιά του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts