Υλικά
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 μικρή τομάτα
- λίγες σταγόνες λεμόνι
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- λάδι, αλάτι
Εκτέλεση:
- Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το αβοκάντο και το κρεμμύδι έχοντας ρίξει και το λάδι και το λεμόνι. Δοκιμάζουμε αν θέλουμε περισσότερο λεμόνι, και προσθέτουμε την τομάτα κομμένη σε κυβάκια και το αλάτι.
- Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπωλ και το τρώμε με κριτσίνια ή με Νάτσος.
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1 μικρή τομάτα
- λίγες σταγόνες λεμόνι
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- λάδι, αλάτι
Εκτέλεση:
- Στο μπλέντερ πολτοποιούμε το αβοκάντο και το κρεμμύδι έχοντας ρίξει και το λάδι και το λεμόνι. Δοκιμάζουμε αν θέλουμε περισσότερο λεμόνι, και προσθέτουμε την τομάτα κομμένη σε κυβάκια και το αλάτι.
- Βάζουμε το μίγμα σε ένα μπωλ και το τρώμε με κριτσίνια ή με Νάτσος.