English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

23 Δεκεμβρίου 2011

Ξεροψημένη μπαγκέτα με βούτυρο και μυρωδικά

Υλικά:
1 μπαγκέτα
1 τσίλι
4 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμ. βούτυρο
θυμάρι
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα γουδί τα σκόρδα, την ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά, το θυμάρι και το αλατοπίπερο και ομογενοποιούμε. Ύστερα προσθέτουμε το μυρωδάτο μίγμα στο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά
Κόβουμε σε φέτες την μπαγκέτα (αφήνοντας τις φέτες ενωμένες στο κάτω μέρος της) και ανάμεσά τους βάζουμε μπόλικο βούτυρο. Ψήνουμε την μπαγκέτα στους 180 βαθμούς για 10’.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts