English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

7 Δεκεμβρίου 2011

Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης

Υλικά
- 500 γρμ. ώριμες Ντομάτες
- 2 ψιλοκομμένα Κρεμμύδια
- ψιλοκομμένος Μαϊντανός
- ψιλοκομμένος Δυόσμος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Αλεύρι
- Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζετε και ψιλοκόβετε τις ντομάτες.
- Τις βάζετε σε ένα μπωλ μαζί με τα κρεμμύδια, το δυόσμο, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύετε καλά.
- Προσθέτετε αλεύρι ώσπου να γίνει μαλακός πολτός.
- Πλάθετε το μίγμα σε κεφτεδάκια.
- Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι, το αφήνετε να κάψει και ρίχνετε μέσα τα κεφτεδάκια.
- Χαμηλώνετε λίγο τη φωτιά και τους αφήνετε να ροδίσουν και από τις δύο μεριές.
- Σερβίρονται ζεστοί.
- Μπορείτε εναλλακτικά να προσθέσετε τυρί τριμμένο στη ζύμη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts