English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

28 Δεκεμβρίου 2011

Χοιρινό κατσαρόλας με κυδώνια

Υλικά
- 1 κιλό κρέας χοιρινό (ψαχνό)
- 1 κιλό κυδώνια
- μισό ποτήρι λάδι
- μισό κιλό ντομάτες ή 1 κουτ. πελτέ
- αλάτι και πιπέρι
- λίγη ζάχαρη
- λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια και το
τσιγαρίζουμε με το λάδι.
- Ρίχνουμε έπειτα 1 ποτήρι νερό, τα μπαχαρικά μας και το
αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις.
- Προσθέτουμε και τις ντομάτες ή τον πελτέ διαλυμένο σε
νερό και αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί λίγο.
- Καθαρίζουμε καλά τα κυδώνια και τα κόβουμε σε κομμάτια.
- Τα ρίχνουμε και αυτά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε
τη ζάχαρη και λίγο ακόμα νερό.
– Τα αφήνουμε να βράσιυν για μισή ώρα περίπου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts