English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

9 Ιανουαρίου 2012

Μελιτζανοσαλάτα

Υλικά:
1 μεγάλη μελιτζάνα
1/2 φλυτζάνι λάδι
3 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλάκια του γλυκού ξύδι
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Τρυπήστε την μελιτζάνα με ένα πιρούνι
Ψήστε την στο φούρνο για 40 λεπτά (200 C)
Μόλις ψηθεί, ξεφλουδίστε την
Λιώστε την με ένα πηρούνι
Προσθέστε σιγά σιγά και εναλλάξ το λάδι με το ξύδι
Προσθέστε το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι
Γαρνίρετε με μαϊντανό και ελιές
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts