Υλικά:
300 γρ. ζύμη για πίτσα6 αυγά
200 γρ. ξεφλουδισμένες ντομάτες
300 γρ. τυρί μοτσαρέλα
λίγο λάδι
1 κουταλάκι ρίγανη
αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες και το τυρί.
Αφού ανοίξουμε τη ζύμη, την αλείφουμε με λάδι, πασπαλίζουμε το τυρί και τοποθετούμε επάνω τις ντομάτες. Ρίχνουμε τη ρίγανη σε όλη την επιφάνεια, περιχύνουμε με λάδι και ψήνουμε για 20 λεπτά την πίτσα σε ήδη ζεσταμένο στους 150 βαθμούς φούρνο.
Όταν συμπληρωθεί αυτό το διάστημα, βγάζουμε την πίτσα από τον φούρνο, σπάμε απο πάνω τα αυγά και την ξαναφουρνίζουμε ψήνοντας για περίπου 5 λεπτά ακόμα.