English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

22 Μαρτίου 2012

Σαλάτα µε σέσκουλα και µαυροµάτικα φασολάκια

Υλικά
600 γρ. µαυροµάτικα φασόλια
1 κιλό σέσκουλα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
χυµός από 2 λεµόνια

Εκτέλεση
Βάζουµε 8 ώρες τα µαυροµάτικα φασολάκια σε κρύο νερό για να µαλακώσουν. Τα σουρώνουµε και τα ρίχνουµε σε βραστό νερό και τα βράζουµε περίπου 30 λεπτά, µέχρι να γίνουν αρκετά µαλακά. Πλένουµε και καθαρίζουµε τα σέσκουλα από τα σκληρά µέρη και τα πράσινα φύλλα. Ρίχνουµε τα φύλλα στην κατσαρόλα µε τα φασόλια και τα βράζουµε για 6-7 λεπτά. Χτυπάµε το λεµόνι, το αλάτι και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ και περιχύνουµε τα φασόλια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts