English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

22 Μαρτίου 2012

Χταπόδι στιφάδο

Υλικά
1 κιλό χταπόδι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
1 κιλό κρεµµύδια
1 φλιτζανάκι ξίδι
2-3 σκελίδες σκόρδο
3-4 δαφνόφυλλα
πιπέρι

Εκτέλεση:
Πλένουµε το χταπόδι και το κόβουµε µικρά κοµµάτια. Τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι µε το ελαιόλαδο και ρίχνουµε το χταπόδι µέσα. Το αφήνουµε να βράσει σε σιγανή φωτιά µε το νερό που βγάζει και προς το τέλος προσθέτουµε το σκόρδο, το ξίδι, τη δάφνη, το πιπέρι και τον ντοματοχυμό και ψήνουµε ακόµα λίγο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts