Υλικά
1 Πακετάκι γαρίδες μεγάλου μεγέθους
Χόρτα όσα θέλετε και ότι είδος σας αρέσει
Αλάτι – Πιπέρι – Ρίγανη
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση1 Πακετάκι γαρίδες μεγάλου μεγέθους
Χόρτα όσα θέλετε και ότι είδος σας αρέσει
Αλάτι – Πιπέρι – Ρίγανη
Λεμόνι
Ελαιόλαδο
Πλένουμε καλά της γαρίδες και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, το χυμό του λεμονιού και λάδι το βάζουμε στο φούρνο και τις ψήνουμε έως ότου γίνουν ροζέ.
Τα χόρτα τα πλένουμε καλά 2 και 3 νερά να φύγει το χώμα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό. Όταν βράσει το νερό ρίχνουμε τα χόρτα μέσα και βάζουμε το καπάκι τις κατσαρόλας μισοκλειστο. Αυτό το κάνουμε για να μας μείνουν τα χόρτα μας πράσινα. Μόλις βράσουν τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μόλις κρυώσουν τα κόβετε με ένα μαχαίρι. Στύβετε και λεμόνι όσο θέλετε. Λαδάκι και αλάτι τα βάζετε στη μέση και γύρο γύρο τις γαρίδες σας.