English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

22 Μαρτίου 2012

Κολοκυθάκια γιαχνί

Υλικά
- 1,5 κιλό κολοκυθάκια
- 2 μέτριες ντομάτες
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 μεσαίο κρεμμύδι
- λάδι, αλάτι, πιπέρι
- λίγο μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε
σε μικρές στρόγγυλες φέτες.
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι
και το σκόρδο και τα σοτάρουμε, και μετά ρίχνουμε τις ντομάτες τριμμένες.
- Αφού τα αφήσουμε όλα στη φωτιά, προσθέτουμε τα κολοκυθάκια,
τα σοτάρουμε κι αυτά αρκετή ώρα, και προσθέτουμε 250ml νερό για να βράσουν.
- Τέλος, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts