English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

22 Μαρτίου 2012

Μπακαλιάρος µε κουνουπίδι

Υλικά
1 κιλό µπακαλιάρο
1 κουνουπίδι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κρεµµύδι
1 ποτήρι του κρασιού κρασί
½ κιλό ντοµάτες
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι µε το λάδι, προσθέτουµε το κουνουπίδι και σβήνουµε µε κρασί. Ρίχνουµε τις ντοµάτες αλεσµένες, το αλατοπίπερο και λίγο νερό και αφήνουµε το φαγητό να βράσει λίγο. Βάζουµε από πάνω και τον ξαλµυρισµένο µπακαλιάρο και τελειώνουµε το ψήσιµο χωρίς να ανακατέψουµε το φαγητό, αλλά κουνώντας 2-3 φορές την κατσαρόλα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts