Υλικά
1 λάχανο (χοντροκομμένο)
5 κόκκινα κρεμμύδια (κομμένα στα 4)
Μία κούπα ρύζι
Μία κούπα ελαιόλαδο
500γρ ντοματοχυμό
3 κύβους ζωμό λαχανικών
3 σκελίδες σκόρδου (ψιλοκομμένες)
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε το λάχανο σε 4 λίτρα νερό για 10 λεπτά.
Όταν το λάχανο μαλακώσει, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσει σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά.
Έτοιμο το "Λαχανοκρεμμυδόρυζο"!
(Μπορείτε να το σερβίρετε με τριμμένη φέτα απο πάνω και μια κουταλιά χυμό λεμονιού)