English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20 Απριλίου 2012

Πανακότα

Υλικά
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος
- 700 γρ. γάλα
- 250 γρ. ζάχαρη
- 9-11 φύλλα ζελατίνας
- λίγη βανίλια
- ποτό της αρεσκείας μας

Εκτέλεση
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ποτό και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά. - Στη συνέχεια διαλύουμε τις ζελατίνες στο γάλα και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα. - Αφήνουμε να πάρει μια βράση ανακατεύοντας συνέχεια. - Κατεβάζουμε από την φωτιά και την μοιράζουμε στα φορμάκια. - Αφήνουμε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα βάλουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε με σιρόπι της αρεσκείας μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts