English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20 Απριλίου 2012

Λευκή πίτσα

Υλικά Για τη ζύμη:
- 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κούπα χλιαρό νερό
Για την γέμιση:
- 2 κολοκυθάκια
- 300γρ mozzarella
- 1 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Ρίγανη
- Αλάτι 

Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί, ζυμώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση. - Ανοίγουμε το ζυμάρι μέσα σε ένα λαδωμένο ταψί. - Ρίχνουμε από πάνω τη μια κουταλιά λάδι και λίγη ρίγανη. - Συνεχίζουμε ρίχνοντας τη φέτα και στη συνέχεια τα κολοκυθάκια κομμένα σε πολύ λεπτές λωρίδες. - Καλύπτουμε από πάνω με λεπτές φέτες mozzarella. - Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς κελσίου για 20-30 λεπτά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts