English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

20 Απριλίου 2012

Kinome Yaki (Ιαπωνία)

Υλικά
- 4 φιλέτα ψαριού (τόνο, γλώσσα)
- 2 κ.γ. τριμμένη πιπερόριζα
- 4 κ.σ. σάλτσα σόγιας
- 4 κ.σ. sake ή ξηρο τσερυ
- 1 κ.σ.καφέ ζάχαρη.

Εκτέλεση
- Πλένετε τα φιλέτα ψαριού. - Ανακατεύετε καλά την πιπερόριζα, τη σάλτσα σόγιας, το sake ή το τσέρυ και τη ζαχαρη. - Μαρινάρετε το ψάρι για 30′ σε αυτο το σάλτσα. - Βγάζετε το ψάρι απο τη σως και το ψήνετε απο κάθε πλευρά για περίπου 7′. - Όσο ψήνετε προσθετετε και λιγη σος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...