English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

28 Μαΐου 2012

Σπαγγετόραμα by Act

Η 21η δική μου ερασιτεχνική γευστική πρόταση, είναι το "Σπαγγετόραμα". Το μυστικό της γεύσης κρύβεται στον συνδυασμό των υλικών που χρησιμοποιώ για τη σάλτσα. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
Υλικά
500γρ σπαγγέτι Νο6

για τη σάλτσα
250γρ ντοματοχυμό
1 κονσέρβα μανιτάρια φιλεταρισμένα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
2 κύβους ζωμό βοδινού
μισό σφηνάκι ούζο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε σε μπόλικο νερό για 10 λεπτά το σπαγγέτι.
Συγχρόνως στο διπλανό μάτι της κουζίνας ξεκινάμε τη σάλτσα: σε μια μικρότερη κατσαρόλα ρίχνουμε τον ντοματοχυμό, το ούζο και τα μανιτάρια και τ'αφήνουμε να βράσουν 5 λεπτά. Στο μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά να γίνουν σως κι έπειτα την προσθέτουμε στη κατσαρόλα να βράσει για 15 λεπτά να "δέσει" η σάλτσα. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα μέσα στη μεγάλη κατσαρόλα με το σπαγγέτι (αφού πρώτα το στραγγίξουμε) κι έτοιμο το "Σπαγγετόραμα by Act"!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts