English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

6 Ιουνίου 2012

Μπομπότα με σπανάκι

Υλικά:
1 κιλό σπανάκι
½ κιλό τυρί φέτα
1 λίτρο γάλα
1 ποτήρι λάδι
4 αυγά
1 μπέϊκιν πάουντερ
24 κουταλιές σούπας, αλεύρι καλαμποκιού

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ.
Σε ένα άλλο σκεύος ανακατεύουμε το σπανάκι με το τυρί και τα αυγά. Σε ένα ταψί κουζίνας τοποθετούμε το μισό αλεύρι και στη μέση βάζουμε το σπανάκι, το τυρί, τα αυγά και από πάνω το υπόλοιπο αλεύρι. Ρίχνουμε το γάλα και το λάδι από πάνω και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts