Υλικά
4 σαγκουίνια (ξεφλουδισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες)
1 φέτα καρπούζι (ξεκουκουτσιασμένη και κομμένη σε κυβάκια)
1 ξερό κρεμμύδι (κομμένο σε λεπτές ροδέλες)
1 μαρούλι (ή 400γρ. φρέσκο σπανάκι)
λίγη τριμμένη φέτα
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε το μαρούλι και κόβουμε τα φύλλα με τα χέρια. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος ραντίζουμε με το λάδι.
Αφήνουμε την σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και την τρώμε δροσερή.
4 σαγκουίνια (ξεφλουδισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες)
1 φέτα καρπούζι (ξεκουκουτσιασμένη και κομμένη σε κυβάκια)
1 ξερό κρεμμύδι (κομμένο σε λεπτές ροδέλες)
1 μαρούλι (ή 400γρ. φρέσκο σπανάκι)
λίγη τριμμένη φέτα
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε το μαρούλι και κόβουμε τα φύλλα με τα χέρια. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος ραντίζουμε με το λάδι.
Αφήνουμε την σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και την τρώμε δροσερή.