Υλικά
1 κιλό γάλα
50γρ. ρύζι (για γεμιστά)
3 κουταλιές νεσεστέ
250γρ. ζάχαρη
5 βανίλιες
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε στο γάλα όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να διαλυθούν. Λίγο πριν βράσει το γάλα, αποσύρουμε απο τη φωτιά και αδειάζουμε το μείγμα σε πυρίμαχα μπολάκια.
Γεμίζουμε τα 3/5 ενός βαθιού ταψιού με βραστό νερό και βυθίζουμε τα πυρίμαχα μπολάκια (να μην βραχεί το ρυζόγαλο).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 25-30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
1 κιλό γάλα
50γρ. ρύζι (για γεμιστά)
3 κουταλιές νεσεστέ
250γρ. ζάχαρη
5 βανίλιες
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε στο γάλα όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να διαλυθούν. Λίγο πριν βράσει το γάλα, αποσύρουμε απο τη φωτιά και αδειάζουμε το μείγμα σε πυρίμαχα μπολάκια.
Γεμίζουμε τα 3/5 ενός βαθιού ταψιού με βραστό νερό και βυθίζουμε τα πυρίμαχα μπολάκια (να μην βραχεί το ρυζόγαλο).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 25-30 λεπτά στους 180 βαθμούς.