Υλικά:
600 γρ. σάρκα από πεπόνι
6 κουτ. σουπ. Μέλι
1 (χυμός και ξύσμα) Λεμόνι
400 ml καλής ποιότητας αφρώδες λευκό κρασί
Εκτέλεση:
1. Κόψτε το πεπόνι σε κομμάτια και κάντε τα πουρέ. Ανακατέψτε τον πουρέ με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
2. Ρίξτε τον πουρέ σε ρηχό πλαστικό μπολ και βάλτε τον για τρεις ώρες στην κατάψυξη. Κάθε μισή ώρα απομακρύνετε τους κρυστάλλους από τις άκρες προς το κέντρο. Επαναλάβετε μέχρι να παγώσει εντελώς.
600 γρ. σάρκα από πεπόνι
6 κουτ. σουπ. Μέλι
1 (χυμός και ξύσμα) Λεμόνι
400 ml καλής ποιότητας αφρώδες λευκό κρασί
Εκτέλεση:
1. Κόψτε το πεπόνι σε κομμάτια και κάντε τα πουρέ. Ανακατέψτε τον πουρέ με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
2. Ρίξτε τον πουρέ σε ρηχό πλαστικό μπολ και βάλτε τον για τρεις ώρες στην κατάψυξη. Κάθε μισή ώρα απομακρύνετε τους κρυστάλλους από τις άκρες προς το κέντρο. Επαναλάβετε μέχρι να παγώσει εντελώς.