English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

9 Ιουνίου 2012

Γρανίτα καρπούζι

Υλικά:
600 γρ. σάρκα από καρπούζι
6 κουτ. σουπ. Μέλι
1 (χυμός και ξύσμα) Λεμόνι
400 ml καλής ποιότητας αφρώδες λευκό κρασί

Εκτέλεση:
1. Κόψτε το καρπούζι σε κομμάτια και κάντε τα πουρέ. Ανακατέψτε τον πουρέ με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
2. Ρίξτε τον πουρέ σε ρηχό πλαστικό μπολ και βάλτε τον για τρεις ώρες στην κατάψυξη. Κάθε μισή ώρα απομακρύνετε τους κρυστάλλους από τις άκρες προς το κέντρο. Επαναλάβετε μέχρι να παγώσει εντελώς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...