Υλικά:
1 φόρφατ (σαντιγύ σε κρέμα)
1 κουτί μεγάλο ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί μεγάλο γάλα εβαπορέ
1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες
Εκτέλεση:
Κτυπάμε στο μίξερ τη μόρφατ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και κτυπάμε για 1-2 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε τα 2 γάλατα, τις βανίλιες και συνεχίζουμε το κτύπημα για άλλα 3 λεπτά. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη.
1 φόρφατ (σαντιγύ σε κρέμα)
1 κουτί μεγάλο ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί μεγάλο γάλα εβαπορέ
1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες
Εκτέλεση:
Κτυπάμε στο μίξερ τη μόρφατ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και κτυπάμε για 1-2 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε τα 2 γάλατα, τις βανίλιες και συνεχίζουμε το κτύπημα για άλλα 3 λεπτά. Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη.