Υλικά
½ φλ. βούτυρο
1½ φλ. ζάχαρη
2-3 μεγάλες ώριμες μπανάνες λιωμένες με το πιρούνι
2 αβγά
1 κ.γ. βανίλια
2 φλ. αλεύρι
1 κ.γ. σόδα
½ κ.γ. αλάτι
½ φλ. γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο και προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τη μπανάνα, τα αβγά και τη βανίλια και χτυπάμε.
Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι και προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα.
Ρίχνουμε αργά το γαλα και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Ψήνουμε στους 180° για 45' περίπου.
½ φλ. βούτυρο
1½ φλ. ζάχαρη
2-3 μεγάλες ώριμες μπανάνες λιωμένες με το πιρούνι
2 αβγά
1 κ.γ. βανίλια
2 φλ. αλεύρι
1 κ.γ. σόδα
½ κ.γ. αλάτι
½ φλ. γάλα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο και προσθέτουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τη μπανάνα, τα αβγά και τη βανίλια και χτυπάμε.
Ανακατεύουμε σε άλλο μπολ το αλεύρι με τη σόδα και το αλάτι και προσθέτουμε στο πρώτο μείγμα.
Ρίχνουμε αργά το γαλα και χτυπάμε μέχρι να ανακατευτούν καλά.
Ψήνουμε στους 180° για 45' περίπου.