Υλικά
(την ποσότητα των υλικών υπολογίστε την ανάλογα με την προτίμηση σας)
Πατάτες κομμένες σε κυβάκια(την ποσότητα των υλικών υπολογίστε την ανάλογα με την προτίμηση σας)
Τυριά τριμμένα
Μπέικον ή λουκανικάκια ψιλοκομμένα
Κρέμα γάλακτος
Λίγο πιπέρι ή πάπρικα
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τις πατάτες, τις ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί και αλατίζουμε.
Σε πυρέξ βάζουμε τις μισές πατάτες και πασπαλίζουμε το μισό τυρί και το μισό μπέικον ή λουκάνικο με λίγο πιπεράκι.
Βάζουμε άλλη μια στρώση από πατάτες και καλύπτουμε με το υπόλοιπο τυρί και αλλαντικό. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.