English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

26 Ιουλίου 2012

Κοτομπουκιές με μπέικον

Υλικά για 2 άτομα
• 2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μπουκιές
• 1 πιπεριά πράσινη
• 1 πιπεριά κόκκινη
• 10 φέτες μπέικον
• αλάτι
• πιπέρι
• καλαμάκια για σουβλάκια
• 1 λεμόνι κομμένο στα 4 (για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C, πλένετε, καθαρίζετε και κόβετε τις πιπεριές σε τετράγωνα κομμάτια.
Πλένετε και στεγνώνετε τις μπουκιές του κοτόπουλου. Τις παίρνετε μία μία και τυλίγετε γύρω στην καθεμιά, μισή φέτα μπέικον. Περνάτε την πρώτη στο καλαμάκι και στη συνέχεια περνάτε ένα κόκκινο και ένα πράσινο κομμάτι πιπεριάς.
Συνεχίζετε κατά τον ίδιο τρόπο περνώντας στο καλαμάκι κομμάτια κοτόπουλου τυλιγμένα με μπέικον εναλλάξ με τις πιπεριές. Τα τοποθετείτε σε ταψάκι.
Ψήνετε τις κοτομπουκιές στον προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρετε τις κοτομπουκιές με ή χωρίς τα καλαμάκια τους, αμέσως μόλις βγουν από τον φούρνο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts