English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27 Ιουλίου 2012

Καλαμαράκια με κόκκινα φασόλια

Υλικά
1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος
3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κιλό ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
1 φλιτζανάκι ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
5 ψιλοκομμένα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
το χυμό από 1 ΛΕΜΟΝΙ
1 ΚΥΒΟ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ
1/2 κιλό κόκκινα φασόλια

Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα καλαμαράκια. Σωτάρετε σε κατσαρόλα τα καλαμαράκια με το λάδι. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια, τον κύβο, τα σωτάρετε, ρίχνετε το κρασί, το χυμό λεμονιού, τον άνηθο, τα φασόλια στραγγισμένα από το ζουμί της κονσέρβας και 1 φλιτζανάκι νερό. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν 20 λεπτά περίπου. Το φαγητό αυτό τρώγεται και κρύο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts