English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

2 Αυγούστου 2012

Σαλάτα καλαμποκιού

Υλικά
Φρέσκο καλαμπόκι: 4 μεγάλα (ρόκες) καθαρισμένα
Ψιλοκομμένο κρεμμύδι: 1 μέτριο
Ψιλοκομμένο βασιλικό: 1/2 κούπα
Αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει
Ξύδι: 2 κουταλάκια τσαγιού
Ελαιόλαδο: 2 κουταλιές σούπας

Οδηγίες
1. Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα, μπόλικο αλατισμένο νερό να βράσει και προσθέτετε τα καλαμπόκια. Τα βράζετε για 4 - 10 λεπτά (ανάλογα πόσο τρυφερά είναι). Τα βγάζετε και τα βάζετε σε κρύο νερό.
2. Όταν κρυώσουν, κόβετε ολόγυρα τα σποράκια του καλαμποκιού και τα βάζετε σε σαλατιέρα. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύετε και σερβίρετε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts