English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17 Σεπτεμβρίου 2012

Κοτόσουπα

Υλικά:
1 Κοτόπουλο
1,5 φλυτζάνι Ρύζι
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Αυγό
1,5 Λεμόνι

Εκτέλεση:
Βράζουμε πρώτα τα πλατάρια σε νερό και αλάτι μέχρι να γίνουν.
Στη συνέχεια ρίχνουμε 1.5 φλυτζάνι ρύζι και την υπόλοιπη κότα και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά.
Στο τέλος προσθέτουμε το λάδι.
Για το αυγολέμονο, χτυπάμε ένα αυγό με 1.5 λεμόνι και το προσθέτουμε στη σούπα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts