English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

26 Σεπτεμβρίου 2013

Μελιτζάνες Ικαρίας (μεζές)

Υλικά
1 κιλό μελιτζάνες
12 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
2-3 ντομάτες ψιλοκομμένες
3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
300 γρ. γκούντα
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κ.τ.γ. ζάχαρη


Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε χοντροκομμένες φέτες, τις αλατίζουμε, ρίχνουμε το λάδι και τις ψήνουμε σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσουν.
Τις τοποθετούμε σ' ένα ταψί.
Πασπαλίζουμε με τις ντομάτες, το κρεμμύδι, την ζάχαρη και τέλος το γκούντα.
Ψήνουμε σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει το τυρί!

http://www.lovecooking.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=6827:%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82&Itemid=155
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts