Υλικά
- 4 αυγά βραστά κομμένα σε φέτες- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 ντομάτα
- 1 πράσινη πιπεριά
- 8 μαύρες ελιές
- 3 κ.σ. λάδι
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο μαιντανό
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά μας και τα κόβουμε
σε φέτες ή ροδέλες ανάλογα.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τις ελιές και τα αυγά.
- Ρίχνουμε το λάδι, αλάτι και πιπέρι, πασπαλίζουμε με το μαιντανό
και το δυόσμο και ανακατεύουμε καλά.