Υλικά:
2 μπριζόλες χοιρινές σε μπουκίτσες1/2 κιλό μανιτάρια ψιλοκομμένα
3-4 κουταλιές σούπας μουστάρδας
3-4 κουταλιές σούπας μέλι
λίγο λάδι
ΔΕΝ βάζουμε αλάτι-πιπέρι
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε τηγάνι ή κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ρίχνουμε για 2' τις μπουκίτσες.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μετά το νερό τη μουστάρδα και το μέλι. Μπορούμε να βάλουμε λιγότερο ή περισσότερο (μουστάρδα και μέλι), ανάλογα με τα γούστα και το πόσο γλυκό θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να εξαντληθούν περίπου τα υγρά και να πάρουμε ένα καραμελέ χρώμα.
Το φαγητό μας συνοδεύεται καλύτερα με άσπρο ρύζι.