English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17 Νοεμβρίου 2011

Κουνέλι με γιαούρτι

Υλικά
1 μικρό κουνέλι
1 φλιτζάνι ρύζι γλασέ
1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
1 αυγό
1 λεμόνι (το χυμό του)
1/2 κουταλάκι πιπέρι
1 κούπα λάδι

Εκτέλεση
Kόβετε το κουνέλι σε μερίδες. Tο βάζετε σε ταψάκι με 2 λίτρα νερό και το λάδι και το ψήνετε στους 200 βαθμούς. Mετά από 1/2 ώρα ρίχνετε μέσα στο νερό του κουνελιού το ρύζι και το ανακατεύετε καλά. Eξακολουθείτε το ψήσιμο για 20 ακόμη λεπτά, μέχρι να βράσει το ρύζι. Bγάζετε το ταψί από τη φωτιά. Xτυπάτε με πιρούνι το γιαούρτι με το αυγό και το χυμό του λεμονιού. Περιχύνετε με το μείγμα το ρύζι και ανακατεύετε. Πασπαλίζετε το φαγητό με το πιπέρι και σερβίρετε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...